Bedankt dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt binnenkort een bevestigingsmail.

Mis geen enkele aanbieding!

Schrijf je in voor de The Cloakroom nieuwsbrief en ontvang de laatste trends en aanbiedingen in je inbox.

Vul je e-mailadres in

Een nieuwe manier van winkelen introduceren, sinds 2013.

We hebben The Cloakroom gelanceerd vanuit een klein appartement in Amsterdam dat we deelden. Toen was curated personal shopping nog iets voor de rich and famous. We waren de eerste die het aan het grote publiek wilden aanbieden. Onze woonkamer stond vol met boxen en we deden alles zelf. Van het vouwen van de boxen tot het op de post doen. We hadden één ​personal​ shopper, Jessica, voor de ​styling​ en wij stonden te strijken en vouwen voor haar. Onze visie is simpel. We geloven dat iedere man de luxe van een personal shopper verdient. We bieden een nieuwe en betere manier van winkelen door het gemak van online winkelen te combineren met de persoonlijke service van vroegere winkels en kledingmakers. En dit alles zonder dat je drukke winkelstraten moet afstruinen of eindeloze online catalogussen moet raadplegen. Mensen worden klant voor het leven omdat ze profiteren van een service die verbetert omdat we je steeds beter leren kennen.

We hebben vanaf dag één een innovatief business model gehad. Hierdoor kunnen we zowel de service van een personal shopper en de verzending en retour gratis aanbieden. We hanteren normale winkelprijzen en er zijn geen extra kosten. Je bepaalt zelf wanneer je een nieuwe box wil, er is geen verplichte minimale afname of frequentie of wat dan ook. Binnen een paar jaar zijn we gegroeid tot een lokale marktleider met een klein leger aan personal shoppers die klanten stylen met premium producten. En we hebben nu ook een echt kantoor op de Reguliersdwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Asbjørn Jorgensen & Kasper Petersen

Cloakroom

Het team

Ervaren stijlexperts.

Onze personal shoppers zijn ervaren stijlexperts met een achtergrond in styling en mode. Zij leren jou en je smaak, maten en voorkeuren kennen en stellen op basis hiervan een box met twee outfits voor je samen. Iedere box is uniek en zorgvuldig samengesteld voor jou. Onze service verbetert met elke box en mensen worden klant voor het leven.

Je kan ook bij ons natuurlijk ook terecht voor advies over het onderhoud van je kleding, hoe je te kleden op een speciale gelegenheid en wat 'tenue de ville' bijvoorbeeld betekent. Talent is altijd welkom bij de Curated Shopping Group in Berlijn. Deel je onze visie en denk je dat je het in je hebt om bij ons te werken? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Cloakroom Team
Facebook arrow
Meld je aan met Facebook